Taksimainonta

Tehokas
Saat kampanjallesi erinomaista näkyvyyttä haluamasi kaupungin alueella. Mainoksesi huomataan jokaisena päivänä, kaikkina vuorokauden aikoina, juuri siellä missä ihmiset liikkuvat. Taksin kylkeen teipattu mainos korottaa kampanjan arvoa ja näkyvyyttä. Taksimainos erottuu selkeästi muusta ulkomainonnasta.

Nopea
Kampanja on mahdollista aloittaa vauhdikkaasti ja saada välittömästi paljon näkyvyyttä mainokselle laajalla alueella. Taksimainonta on nähtävissä siellä missä ihmisetkin liikkuvat. Saat käyttöösi liikkuvan mainospaikan joka taatusti huomataan.

Joustava
Taksimainos on kohdennettavissa täysin tilaajan tarpeiden mukaiseksi. Kohdekaupunki, mainosaika ja autojen määrä on vapaasti valittavissa ja muokattavissa vaikka kesken kampanjan. On mahdollista esimerkiksi lisätä autoja, aikaa ja aineistoa milloin vain. Autot MB, BMW, Volvo tai tila-autoja, ellei muuta sovita.

Mitattavissa
Joka 'mittari' on aikatakuuajan liikenteessä - Maximainos nakuttaa puhtaita kontakteja.

Edullinen
Yliteipattu taksiauto kolmen kuukauden aikatakuuajossa on vain 3 X 225€ + alv tarrakustannusten ollessa n. 150€ + alv riippuen tarrojen koosta. Katso esimerkkejä toteuttamistamme kampanjoista, joista osan olet saattanut liikenteessä nähdäkin. Taksimainonta toimii !!!